Telefon: 0 531 846 1782

BiyoÄŸrafi Detay

Av. Zeynep Ortaç Aktar

Av. Zeynep Ortaç Aktar

Uzmanlık: Ortak

Diller : Türkçe, İngilizce

Avukat Zeynep Ortaç AKTAR Ä°stanbul'da doÄŸdu. Lise eÄŸitimini Eyüp Anadolu Lisesi'nde birincilik derecesiyle tamamladı. Ä°stanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini 2017 yılında baÅŸarıyla bitirdi. 63426 sicil sayısına kaydolmuÅŸ Ä°stanbul Barosu Avukatlarındandır.

   Güncel geliÅŸmeleri ve emsal yüksek mahkeme kararlarını yakından takip ederek müvekkillerine en uygun hukuki çözümü sunabilmek adına nitelikli ve donanımlı bir ÅŸekilde, mesleki hayatına devam etmektedir.

  2018 yılında Türkiye Barolar BirliÄŸi Avukatlık Ruhsatı’nı alan Avukat Zeynep Ortaç Aktar, meslek hayatının ilk 3 senesinde Türkiye’nin üst düzey hukuk bürolarında çalışmıştır. Avukat Zeynep Ortaç Aktar, milletlerarası ve yerel müvekkillerine en üst düzey kalitede ve kurumsal standartlarda sunduÄŸu tüm mesleki kazanımlarını deÄŸerlendirmek amacıyla Ortaç Aktar Hukuk Bürosu’nu kurmuÅŸtur. Ortaç, bu çerçevede sadece Aile Hukuku, Miras Hukuku, Arabuluculuk ve Yabancılar Hukuku alanlarında uzmanlaÅŸarak, bu alanlarda Ä°stanbul’un en kurumsal ve en iyi avukatı olarak hukuki hizmet sunmayı hedeflemiÅŸtir.

   Öncelikle güvenilir olmak üzere, aktif, hızlı, profesyonel, çözüm odaklı ve eksiksiz hukuki hizmet sunmayı benimseyen Avukat Zeynep Ortaç Aktar, Ä°stanbul merkezli olmak üzere Türkiye’nin her yerinde faaliyetlerine devam etmektedir.

     Avukat Zeynep Ortaç, Ä°yi derecede Ä°ngilizce bilmektedir. BoÅŸanma ve Aile Hukuku, Ceza Hukuku, Ä°ÅŸ ve Sosyal Güvenlik Hukuku, Ticaret Hukuku, Miras Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Borçlar Hukuku ve Ä°cra-Ä°flas Hukuku çalışma ve ilgi alanları arasındadır.

 

 

 



AVUKATLARIMIZ SAYFASINA GERİ DÖN